Reserveren

Het feest OP PAD MET DE BRANDMEESTER is standaard 2,5 uur en heeft een starttarief van €149,50.

De mogelijkheid is om het feest langer te reserveren of extra kinderen aan te melde hiervoor worden géén extra kosten in rekening gebracht ongeacht het aantal kinderen. Een broertje of zusje mag gratis deelnemen en krijgt uiteraard ook een medaille en een diploma.

De oefeningen worden uitgezet met een brandweer thema zoals het blussen van een brandje met oefenvlamborden een brandweerslang uitrollen en oprollen 10 minuten brandweervragen en spannende avonturen beleven met de kat Lion en Norbert puk uit de bekende tv serie van Brandweerman Sam.

Het blinddoek spel geblindeerd de ruimte verkennen op zoek gaan naar het geluid dat lijkt op brandend hout (knetterend) hiervoor worden kleine geluidkasten voor ingezet zogeheten (Knetterkasten) het geluid is dermate zacht dat er géén schade aan het gehoor gaat geven.

Ook aanwezig een concentratie spel DE BRANDWEER SPIRAAL een spannend behendigheid spel dat zeker indruk zal maken bij de toekomstige Brandmeesters.

Alle spelvormen worden op een kindvriendelijke en veilige manier uitgevoerd.

Op het einde van het feestje natuurlijk een brandweerdiploma en een medaille en nog een kleine verassing uit een grabbelton.

De reiskosten worden alleen in rekening gebracht buiten de vestigingsplaats waar Op pad met de brandmeester is gevestigd.

De reiskosten zijn €0,30 per km de afstand voor het reserveren is maximaal 35 km. vanaf de vestiging plaats waar Op pad met de brandmeester is gevestigd.

Er zijn 5 zitplaatsen aanwezig inclusief de jarige hij of zij heeft een prominente plaats in de brandweer bus.

Kortom een feest om nooit meer te vergeten!!!!!!!!

Kalender word geladen......
captcha